Söndaxkul

Small – 4-7 år

Välkomna alla barn som är mellan 4 till 7 år till Söndaxkul! Även ni barn som är under 4 år är hjärtligt välkomna med eran förälder! Vi träffas på varannan söndag under Gudstjänsttid. Vi är med i början av gudstjänsten för att sedan få hänga upp något i ”trädet” framme på scenen och går tillsammans till vårat. Vi sjunger, dansar, pysslar och leker samtidigt som vi får lära oss om Gud.

På grund av Covid-19 så har vi just nu bestämt att inte ha några besökare i kyrkan under gudstjänsterna, utan istället sker de digitalt, och därför är det tyvärr ingen Söndaxkul heller. Så fort vi kan ha normala gudstjänster igen så kommer Söndaxkul också att sättas igång igen varannan vecka.

Våran terminsavslutning kommer vara den 29 november 2020 och vi sätter igång igen den 24 januari 2021.

XL – 8 år och uppåt

Välkomna alla barn som är 8 år och uppåt till Söndaxkul XL! Vi träffas samma dag och tid som vanliga Söndaxkul, är med på början av Gudstjänsten och går sedan till tonårsrummet. På Söndaxkul XL lär vi oss om Gud och bibeln tillsammans genom samtal och frågestund, samtidigt som vi sjunger, pysslar och målar.

Ledare önskas

Vi på Söndaxkul hoppas på att kunna få fler personer som kan vara ledare under tillfällena. Just nu så är vi något för få ledare för att ha Söndaxkul varje vecka, vilket vi tycker är väldigt tråkigt. Vi hoppas därför att vi kan få in fler ledare så att vi kan öka från varannan till varje vecka.

Om du känner för att bli ledare för Söndaxkul, eller om du känner att du åtminstone kan vara med på Söndaxkul och stötta ledarna, så säg till. Vi hoppas på all hjälp vi kan få.