Barnkör

Välkomna alla ni barn som går i F-klass – åk 6 till barnkören! Vi träffas och lär oss sjunga i kör och dansa. Vi lär oss sångerna utantill så att vi sedan kan uppträda på vissa söndagar på Gudstjänsterna. Vi har också körläger tillsammans, ibland även storkörläger! Allt som allt så har vi det riktigt roligt tillsammans!

Du som är osäker är väldigt välkommen att testa ett par gånger och du får gärna ta med dig en förälder till träffarna.

Onsdagen den 10e november (2021) kl. 1700 så drar vi i barnkören igång igen! Vi kommer samlas några gånger efter det då vi sjunger och ordnar ett Lucia-tåg. Mer information kommer senare.

Ledare eftersöks:

Vi hoppas på att barnkören skall kunna få komma igång igen, men det är tyvärr ont om ledare. Om du är musikalisk, eller bara allmänt älskar att hjälpa till så hör av er till Gunnel Noreliusson så att vi återigen kan få sjunga tillsammans.