Pastor/föreståndare sökes

Vi söker pastor/församlingsföreståndare, heltid och tillsvidare

Mullsjö missionsförsamling söker ny pastor och församlingsföreståndare som vill leda oss in i framtiden. Vi är ca 250 medlemmar och är anslutna till både Svenska Alliansmissionen och Equmeniakyrkan. Ungdomsarbetet, där vi bl a har ca 60 scouter, organiseras inom Equmenia.

I Mullsjö har vi ett gott ekumeniskt klimat som vi är glada över och värnar om.

Vi söker dig som vill omfatta helheten i vår församling med predikan/undervisning, själavård och utveckling. Du tycker om att arbeta mot alla åldrar, har lätt att knyta personliga kontakter, är en god lyssnare och kan vara flexibel. Dina gåvor möter våra behov – vi ser fram emot att få möta dig.

Mullsjö tätort, som har ca 6000 invånare, ligger mellan Jönköping och Falköping.  Goda pendlingsmöjligheter med tåg och buss finns. Mullsjö växer och det byggs just nu nya bostäder på flera områden. Vi är en del av ”Friluftsriket”, här finns goda möjligheter till ett rikt natur- och friluftsliv.

Tjänsten är på 100% med tillsvidareanställning, men vi är öppna för annan tjänstgöringsgrad vid intresse. Du har genomgått och avslutat teologisk högskoleutbildning.

Välkommen med din ansökan före 15 oktober till ordf@mullsjomissionskyrka.se