Pastor sökes

Vi söker pastor/församlingsföreståndare, heltid och tillsvidare

Eftersom vår nuvarande pastor gått i pension söker vi i Mullsjö missionsförsamling en ny pastor och församlingsföreståndare som vill leda oss in i framtiden. Vi vill fördjupas som församling och vara en inbjudande gemenskap där fler och fler känner sig hemma.

Vi är ca 250 medlemmar och är anslutna till både Svenska Alliansmissionen och Equmeniakyrkan. Ungdomsarbetet, där vi bl a har ca 60 scouter, organiseras inom Equmenia.

I Mullsjö har vi ett gott ekumeniskt klimat med Svenska kyrkan och Pingstkyrkan vilket vi är glada över och värnar om.

Församlingen har i dagsläget 1,6 tjänst vilket innebär att du kommer att få arbeta tillsammans med en pastorskollega. Vi tror att du som söker känner en kallelse till oss och vill flytta hit för att dela vår vardag. Vi ser gärna att du har ett hjärta för alla åldrar med stort fokus på unga vuxna. Dina gåvor möter våra behov – vi ser fram emot att få möta dig.

Mullsjö tätort som har ca 6000 invånare ligger ca 3 mil utanför Jönköping. Kommunen är inne i en fas av tillväxt och det byggs nya bostäder på flera områden. Samhället karaktäriseras av småindustri och ett stort föreningsliv.

För mer information kontakta ordförande Mats Eriksson på 073-402 15 75 eller personalansvarig Birgitta Engdahl 073-955 47 88. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen att ansöka med personligt brev och CV till ordf@mullsjomissionskyrka.se före 1 november.