Pastor/föreståndare sökes

Om oss

Vi är en församling som är ansluten till Equmeniakyrkan och Svenska Alliansmissionen och har ca 250 medlemmar.

Gudstjänsten är navet i församlingen och i veckan möts vi till många olika samlingar med varierande karaktär. Vårt ungdomsarbete är knutet till Equmenia och har ett stort scoutarbete, barnkör, söndagsskola och tonår.

Vi har ett gott ekumeniskt samarbete med pingstkyrkan och svenska kyrkan i Mullsjö.

Nu har vi pastor på 80 %, och en visstidsanställd ungdomsledare anställda. Vår pastor kommer att gå i pension till sommaren.  Kyrkan finns i ett bostadsområde där det byggs mycket just nu.

Orten

Mullsjö är en ort mellan Jönköping och Falköping, med ca 7 400 invånare.

Samhället präglas av industrier och ett rikt föreningsliv. På orten finns möjligheter till ett rikt natur- och friluftsliv.

Tjänsten

Vi söker dig som vill omfatta helheten i vår församling med predikan/undervisning, själavård och utveckling. Du tycker om att arbeta mot alla åldrar, har lätt att knyta personliga kontakter, är en god lyssnare och kan vara flexibel.

Du har genomgått och avslutat teologisk högskoleutbildning.

Anställning

Nu när vår pastor går i pension till sommaren söker vi en pastor 100% med tillsvidareanställning. Vi är öppna för annan tjänstgöringsgrad vid intresse. Tillträde 1 augusti, 2022 eller efter överenskommelse.

Ansökan tillsammans med CV, referenser och personligt brev skickas till Mats Eriksson, ordförande ordf@mullsjomissionsforsamling.se 073-402 15 75, eller Birgitta Engdahl, personalansvarig birgittae0@gmail.com 073-955 47 88.

Välkommen att skicka in din ansökan senast 1/3 2022.