Missionskyrkan i Mullsjö

En del av Guds rike i Mullsjö

Skip to: Content | Sidebar | Footer

logotyp

Presentation av anställda

Gunnel Noreliusson

Gunnel Noreliusson, pastor på 80 % i Mullsjö Missionskyrka  från och med 1 mars 2019.

Vem jag är och min bakgrund…

Jag är uppvuxen i Laxarby, en vacker by i Dalsland. Hans, min käre man och jag bor i Mullsjö sedan 2013, när vi köpte huset på Finkgatan ingick Lillebror i köpet. Så vi är lyckliga kattägare också.

När jag var i 20-års ålder tyckte jag att jag hade allting och att livet var ganska så fantastiskt men ändå så fattades det något. Efter mycket sökande förstod jag att det var en tro på Jesus som fattades. När jag var 24 år bestämde jag mig för att bli en bekännande kristen. Det bästa beslut som jag tagit! Det gjorde att jag började arbeta i kyrkan, gå bibelskola, bli ungdomsledare, resa i evangelisationsteam, bli skolpastor, utbilda mig till diakon, jobba tillsammans med Hans i SKUT (Svenska kyrkan i utlandet) i London i 2 år, som husmor!!! Ungdomspastor, utbilda mig till pastor, vara pastor och föreståndare i Mariefred i 11 år, riksevangelist, två säsonger i Skandinaviska turistkyrkan i Puerto de la Cruz, Teneriffa, församlingsutvecklare, pastor i Fjällstugan och nu Mullsjö. Hur gammal är jag egentligen??? Ja, jag har fått vara med om otroligt mycket härligt. Och nu är jag här. Tack gode Gud och församling för förtroendet.

Vad jag ser fram emot inför tjänsten i Mullsjö missionskyrka…

Det ska bli så roligt att få arbeta här i Mullsjö. För mig är det viktigt med mötet och kontakten med människor, att få dela med mig av min tro. En tro på Jesus som får oss att växa som människor och som kristna, en tro som bär oss genom livet med allt vad det innebär. Där kyrkan, församlingen, får vara mötesplatsen där vi tillsammans får upptäcka och bekräfta vår tro. Gudstjänsten, tycker jag, är navet i församlingens arbete där vi tillsammans får både ta emot och ge av allt Guds goda och där alla åldrar finner sin självklara plats.


Håkan Johansson, pastor

Nu har vår pastor sedan 2006 gått i pension. Tack Håkan för många års trogen tjänst. En härlig tid som pensionär med Guds välsignelse önskar vi dig Håkan!